Här kan ni se våra katter som söker ett nytt kärleksfullt hem
Från vår start november 2003 har vi tagit hand om  vanvårdade och övergivna katter.
Katterna som kommer till oss är ofta omhändertagna och blivit missköta, vanvårdade och i en del
fall misshandlade fysiskt eller psykiskt. En del katter har levt ett hårt liv ute och drivit omkring utan mat

och vatten och skydd för väder och vind.

Loyd 
Har kommit till oss med sina syskon och mamma, har inte träffat så många människor men börjar tycka att vi är ganska roliga, älskar att leka och jaga snören, är lite försiktig när man ska ta i honom fortfarande.

Rapid 22/6-17
Har inte haft så mycket kontakt med människor. men är väldigt nyfiken men tycker inte om att bli hanterad ännu. Han älskar att leka och glömmer lätt vid lek att vara rädd. Behöver komma till ett lugnt hem utan barn. 

Henning: 3-4 år 
Henning har levt ett hårt liv ute, han var full med fästingar och sår efter bitskador från andra katter. Han behöver komma till ett lugnt hem på landet där det inte finns andra katter i familjen. När man börjar klappa Henning blir han så till sig att han kan nafsas.

Brisa:
Brisa är en liten rädd tjej som vet vad hon vill. Hon behöver komma till ett lugnt hem och till någon som har tid bara för henne.
 

Jace  & Istan ca 4 år
Behöver komma till ett lugnt hem, där det finns tid till att ge killarna lite extra kärlek och gos, och hjälpa dom till att få mer tillit till oss människor. Skyndar man långsamt kommer killarna att bli din vän för livet. Vi delar inte på dom utan dom ska till samma hem
 

Ika:  20/5-17
En busig och livlig tjej som älskar att leka 
Tingad !

 

Tippy född juli- 16
Tippy är en nyfiken kille som tycker om att leka. Han är väldigt försiktig och behöver komma till ett väldigt lugnt hem.

 

Gina: 20/5-17
En trevlig och snäll tjej som är lite blyg, hon tycker om att busa men är lite försiktig vid snabba rörelser och tycker inte om när det blir för livligt runt henne.

 

Leia: född juli -16
När Leia kom var hon jätte rädd för allt. Nu har hon blivit mycket tuffare, Leia är framme och vill kolla av vad vi gör, men hon tycker inte om att bli berörd ännu, men leker gärna med oss. Behöver ett lugnt och tryggt hem 


Jassmin  
Är en snäll tjej som precis har haft en kull kattungar som flyttat till sina nya hem. Hon behöver komma till ett hem långt ut på landet, utan andra katter och hundar. Hon är en social och väldigt sällskapssjuk tjej.