Här kan ni se en del av våra katter som söker ett nytt kärleksfullt hem
Från vår start november 2003 har vi tagit hand om vanvårdade och övergivna katter.
Katterna som kommer till oss är ofta omhändertagna och blivit missköta, vanvårdade och i en del
fall misshandlade fysiskt eller psykiskt. En del katter har levt ett hårt liv ute och drivit omkring utan mat

och vatten och skydd för väder och vind.

Asco född 2017

Imma född 2018

Cessi född 2017.

Majken 
Den här fina tjejen är en väldigt försiktig katt och blir lätt stressad, Hon har misst sin husse och tryggheten och behöver komma till ett lugnt hem utan barn och andra djur. 

 

21/8-19
Syskonen Alice och Sally söker nu efter ett kärleksfullt hem. De var ett år i slutet på juli. Sally, den korthåriga, är steriliserad och öronmärkt. Alice den långhåriga är inte steriliserad utan går på p-piller och är inte öronmärkt. Båda är vaccinerade och försäkrade. Alla leksaker och en bur följer med. Ta kontakt med 
Annika Johansson Telefon Dagtid 072-5777385 Kvällstid 073-6226337

 

Roland 2017
Är väldigt rädd och är inte van vid människor, behöver komma till någon som har tid och tålamod för att jobba med den här fina killen.

inta2

21/8-19

Två små pojkar (födda 15 juni) Bob röd och Stifler rödvit söker nu nya hem. Dom har bara varit  innekatter och går på låda. Ring eller maila för mer information 
Åse Benschjöld
070 - 349 41 42
E-post:  lillabrogarden@gmail.com

19/7-19
Vi har fått en liten ungkatt som kom till oss för en tid sedan och som vi inte lyckats hitta ägaren till, trots mycket intensiva efterforskningar. Tyvärr saknar hon helt alla id märkningar. Helvit med gröna ögon inte blind eller döv. Under ett år gammal, mycket tillgiven och snäll. Vi kan inte ha kvar henne så söker omgående efter ett nytt hem till denna härliga tjej. Ring Telnr: 0707343537 eller 0486-20021.

 

17/7-19
Den här kissen som ligger och sover är en okastrerad hankatt på ca 1år. Även han väldigt social och trevlig. Älskar att krypa upp och sova bredvid eller på en under nätterna. Tycker om att vara både inne och ute. Van vid hundar, barn, kaniner och höns. Hör av er till matte  0702433742, svarar jag inte så lämna gärna ett meddelande så återkommer jag eller Maila till Tove.eek@gmail.com 

17/7-19
Denna härliga gammelmannen på ca 8år söker omgående ett nytt hem. Han är pratglad och social, tycker om att vara både ute & inne. Han är kastrerad. Gillar att sova nere vid fötterna under nätterna. Van vid hundar, barn, kaniner och höns. Hör av er till matte  0702433742, svarar jag inte så lämna gärna ett meddelande så återkommer jag eller Maila till Tove.eek@gmail.com 

17/7-19
Den här fina katten är en kastrerad hane på ca 2.5år. Social och trevlig men tyr sig bäst till barn då han blivit som min lillas katt. Sover gärna på henne om nätterna. Tycker om att vara både inne och ute. van vid hundar, barn, kaniner och höns.  Hör av er till matte  0702433742, svarar jag inte så lämna gärna ett meddelande så återkommer jag eller Maila till Tove.eek@gmail.com 

Flo född 2017
En vacker tjej som kräver en del pälsvård. Hon är väldigt reserverad och behöver komma till ett lugnt hem utan barn och andra djur.

Linus 10 år AKUT
Linus är en 10-årig gosig hankatt som behöver ett nytt hem. Han är kastrerad och är van att vara både ute och inne. Han vill helst vara själv tillsammans med sin matte och vill gärna komma till ett lugnt hem utan barn och andra djur.
Ring för mer information 072-2236325.

Urs 2017
Från början var Urs svår att hantera och man fick inte ta i henne, nu får vi klappa henne men hon är väldigt misstänksam. Måste komma till ett lugnt hem utan barn och andra djur

Foxy född 2018
Liten rädd tjej som behöver komma till ett väldigt lugnt hem utan barn och andra djur. 

inta3


 

Sizz ca 3 år 
Behöver komma till ett väldigt lugnt hem där man förstår hennes misstänksamhet emot människor, man får klappa sizz och hon har blivit mycket mer framåt och älskar att busa. Hon skulle gärna flytta med någon av sina ungar.

 

Zäta född juli 2018
En nyfiken kille som vi nu har fått börja klappa och som börja tycka att det faktiskt kan vara lite mysigt med gos. Tycker inte om höga ljud och rörelse, passar inte i en barnfamilj.

Zamzon född juli 2018
Har börjat att tycka det är lite spännnade när vi leker och någon gång kan man få klappa också, Börjar mer och mer bli nyfiken och social. Passar inte i en barnfamilj.


Den här katten är i akut behov av ett nytt hem.
En honkatt ca 7 år, van att vara både ute och inne, trevlig och snäll, vill så gärna ha en matte eller husse. Ring till Ysamin
0793376585Annonsen är utlagd 11/9-18

Enja född 2018
Nyintagen katthona
väldigt försiktig och rädd tjej som behöver komma till ett väldigt lugnt hem utan barn.
inta3

Midy 2017
Det här är en tjej som behöver lugn och ro. När hon kom till oss var hon jätte rädd och litade inte på någon. Nu får vi klappa henne, men hon är väldigt misstänksam, särskilt mot nya människor.

Linsen: Hane  1/6-17
Väldigt rädd och osäker katt, som behöver ett tryggt hem. Ingen barn familj
FLYTTAT!

 Lise: hona 1/6-17
Är rädd och försiktig och behöver komma till någon som har tid och tålamod.
Ingen barnfamilj 

Asta ca 3 år 
Är infångad ute och från början var hon jätte arg och rädd. Nu kan vi klappa henne och hon är mer avkopplad. Men hon vill ha lugn och ro och komma till någon som har tid för henne. Är ingen katt som kan bo med andra djur eller barn
 

Rapid 22/6-17
Har inte haft så mycket kontakt med människor. men är väldigt nyfiken men tycker inte om att bli hanterad ännu. Han älskar att leka och glömmer lätt vid lek att vara rädd. Behöver komma till ett lugnt hem utan barn. 

Ibbe 22/6-17
Nyfiken kille, men tycker inte om att bli hanterad ännu. Ska komma till någon utan barn eller djur.

Tibia 2018
Nyintagen katthona
väldigt rädd och reserverad, behöver ett väldigt lugnt hem utan barn och andra djur.

int 1

Robban 2018
Mer information inom kort

int2
 

Loyd: hane 1/6-17
Har kommit till oss med sina syskon och mamma, har inte träffat så många människor men börjar tycka att vi är ganska roliga, älskar att leka och jaga snören, är lite försiktig när man ska ta i honom fortfarande.

 

Henning: 3-4 år 
Henning har levt ett hårt liv ute, han var full med fästingar och sår efter bitskador från andra katter. Han behöver komma till ett lugnt hem på landet där det inte finns  andra katter eller djur i familjen. När man börjar klappa Henning blir han så till sig att han bits. Men är en härlig och positiv kille och ska INTE  till en små barns familj.

Bonzo 2017 
stor hankatt som är väldigt försiktig och rädd, ska komma till ett väldigt lugnt hem utan barn och andra djur. 

int1

Ringo 2018
väldigt rädd kille

inta 2