Katt ifrån Malmö hittad utanför djurhemmet

Den 9 oktober upptäckte jag en katt vid vårt sopkärl, jag blev lite ställd för vi brukar aldrig se några katter här på gården mer än Skälbykatten. När jag närmade mig katten försvann den bakom huset så jag tog ut vår fälla och kontrollerade den varje kvart, men ingen katt... men skam den som ger sig, på eftermiddagen satt katten i vår fälla. En riktigt stor och stilig hankatt som är av rasen abessinier en riktig charmknutte. det visade sig att katten var chipad och hemma hörande i Malmö. Då uppgifterna inte stämde på ägaren har det varit svårt att lyckas spåra ägaren, men med mycket dektektivarbete hittade vi ägarens mamma och på så sätt fick vi kontakt med tjejen som stod registrerad på ``Vegas``. det visade sig att Vegas omplacerades till ett par i Kristianstad, sedan till växjö och åter en gång till Lenhovda och hur han nu hamnade utanför oss får vi ju aldrig veta. Men vi tror att Vegas var den katten som skulle vara i den tomma banankartong som någon ställt utanför vår dörr, kartongen var inte ordentligt tejpad så katten som var i kom ut.

Det här var inte alls vad Vegas matte hade tänkt sig skulle hända hennes älskade katt när hon fick ta beslutet att omplacera honom.
Men nu har det blivit ett lyckligt slut, idag kom Matte med tåget och hämtade hem Vegas till Malmö igen, jag har precis pratat med henne och efter 4 år ifrån varandra kliver Vegas direkt in och går ut till köket där matskålar finns, går fram och kloar på sin gamla klösbräda och hoppar upp i sängen... jaha då var man äntligen hemma igen :)  Det här är så underbart tycker jag // Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-