Edlund har kommit hem

Under alla år på djurhemmet har jag aldrig varit med om en sån solskens historia. Katten Edlund kom till oss för länge länge sedan, han var idmärkt men ingen veterinär eller vi på djurhemmet har kunnat tyda märkningen som varit så dålig och ihop geggad, vi har lyst med ficklampa och testat allt. Vi har annonserat haft bild på hemsidan och Kalmarposten men ingen ägare har hittats. Tiden har börjat rinna ut för Edlund och ingen har visat intresse för att ge honom ett hem heller. man blir ju nästan desperat när man inte kan lösa det för värdens goaste katt. Men som sista utväg bar jag vår veterinär att söva honom så  jag kunde göra en peeling i örat och se om man kunde få en tydligare idmärkning och se ingångs hålen. Och YES! till slut kom numret fram och jag kunde efter lite spårnings arbete hitta hans matte. Edlund är hittat i Halltorp söder om Kalmar och det visade sig att familjen flyttat från Halltorp till ljungbyholm och nu in till Kalmar. Edlund hade tydligen gått tillbaka till Halltorp och har varit borta i 3 år heter igentligen Malte och är 10 år.
Edlund  eller Malte har idag flyttat hem till sin familj igen :) kommer att vara väldigt väldigt tomt på jobbet i morgon... men det känns så underbart att det löste sig för Edlund till slut / CH

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-