Nya katter

På fem minuter förändras allt från att vara lungt till fullt ös, vi får ett telefonsamtal via en myndighet att ett större antal katter ska omhändertas omedelbart, vi får på kort tid flytta om och sanera burar för att få en tom karantänsbur, slutar med att lilla Jenny får flytta hem till mig över helgen, hon är van att vara hemma hos mig efter sin operation då vi fick amputera hennes svans, hon hoppar ur sin transportbur och kliver i Frasses hundkoj, hon är som en liten hund. och idag blev hon tingad också :) / camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-