Katt sökte vår hjälp

Idag satt det en svart kattflicka utanför Djurhemmets rastgårdar, jag gick ut och lockade på henne, och utan att tveka kom hon springande och skrek så hjärtskärande. När jag lyfte upp henne var hon så mager så jag tog in henne på Djurhemmet, när hon fick maten så slängde hon i sig den hon har troligtvis varit ute ett tag utan mat och vatten . Om katten själv har tagit sig till djurhemmet eller om någon har släppt ut henne här utanför får vi väl aldrig veta. / Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-