Rapport från Kid

Vi fick en hälsning på mailen:)
Hej igen Camilla

Måste bara berätta för dig vilka härliga framsteg Kid/Ajax gör!I helgen har han verkligen öppnat upp sig och mer sökt vårt sällskap. Trygga stället är fortfarande tvättstugan och dit går han tillbaka efter sina utflykter. Men så fort man kommer ut till honom så vill han följa med och "gå en runda".

Nu har han varit i hela huset och har börjat stanna kvar och kolla vad vi gör där vi är. Igår kväll följde han för första gången med mig upp på övervåningen där vi har soffan och TVn. Där la han sig tätt intill mig och gosade i soffan och tittade mycket intresserat på TV. Han såg så nöjd ut och spann så härligt! Han verkar ha fått smak på familjelivet!

I natt hade han fortsatt att utforska övervåningen. Jag hittade toaborsten i hallen i stället för på toan när jag kom upp på morgonen!

Hälsningar Lena

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-