Kattensdag

I går var det Kattensdag och det firade vi genom att vara ute på några ställen i stan, Sebastian och Lina var på baronens köpcentrum och delade ut information om djurhemmet, och sålde våra kaker och väggalmanackor

Camilla och Åsa och Linus fanns för tredje året i rad vid Djurkompaniet i Kalmar, meningen var att vi skulle stå utanför butiken och tända ljus som vi brukar, men tyvärr var det för dåligt väder så vi fick flytta in. Men vi hade jätte många besökare som kom för att köpa ljus, och handlade kaker och våra väggalmanackor. tusen tack för allas stöd och ett stort tack till Martin och tjejerna på djurkompaniet som alltid ställer upp och stödjer djurhemmet, vi sålde 84 ljus och Djurkompaniet kommer att matcha försäljningen av ljusen. / camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-