Rälla & Gluttan

Katten Rälla som kom till djurhemmet med en kull kattungar har nu flyttat till sin nya familj idag.

Och även kattungen Gluttan som kom till oss som en 5 veckors lite unge har flyttta till sin familj, Gluttan var så rädd och vild att vi inte kunde ta i henne från början utan handskar, men har fått bo hemma hos mig och min familj och fann en stor trygghet i hunden Frasse och märkte ganska snart att vi inte var så otäcka./camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-