Arg liten kattunge

För flera veckor sedan fick vi in en liten kattunge på ca 5-6 veckor, hon var arg som ett bi skrek och spottade och gjorde allt för att klösa oss, p g a sitt häftiga humör beslöt jag att ta med henne hem i alla fall över helgen, för att tjejerna i jourgruppen skulle slippa hantera denna arga lilla tjej på helgen. Hon har fått vara med hunden Frasse och mina katter och har nu blivit en riktig trevlig liten tjej som spinner så fort man prata med henne. Hon är fortfarande väldigt liten och behöver komma till någon som är hemma om dagarna /Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-