Dumpad råtta

Man slutar aldrig att förvånas över vilka djur som man får hjälpa och på vilka sätt dom hittas, fick ett samtal från en fastighetsskötare i stan som berättade att han hittat en tam råtta när han var ute och skottade snö. Han hade tagit in råttan men visste inte vad han skulle göra med den, så jag ringde en tjej som jag känner som haft råttor själv, och hon var gullig att ta hand om lilla Poker som vi döpte råttan till en mycket snäll och trevlig kille./camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-