Linus har somnat in

Tyvärr så slutade det inte så bra för katten Linus, i går kväll somnade han in i mattes Annikas knä trött och sliten men äntligen hemma igen, Annika själv sa jag är ledsen men ändå glad att jag fann Linus igen han kom nog hem för att dö och för ett sista farväl och att jag skulle få ett avslut och frid i min själ. Linus blev 12 år./ Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-