Linus har hittat hem

Det här mailet fick jag av en överlycklig matte som äntligen har fått hem sin Katt Linus efter 1 år och 7 månader helt otroligt.

 

Hej Camilla.
Idag känns det som jag vunnit 1milj, Linus har jag hittat efter 1år och 7månader.Det ringde en kille igår kväll,han bor ca 2km från mitt hus.Han hade sett min efterlysning på nätet,och han var helt säker på att det var min katt.Så jag åkte dit med en gång,och där satt Linus,han kände igen min röst men var väldigt rädd,började att prata med mej direkt.men så småningom kom han fram till mej.Vi tror att han har bott hos en man som är fiskare,så han har väl fått lite mat där.Han är mager smutsig men oskadd för övrigt.
Så nu ligger han och sover i trygghet och är väldigt kelen.Jag ger honom lite mat i taget,så det inte blir för mycke för hans mage.Ska duscha honom oxå,men väntar lite med det så han får landa först. Jag är så glad och tacksam för alla som ringt till mej,och stöttat mej.Har svårt att uttrycka mej i ord.Gråter av glädje hela tiden,kan inte fatta att han har kommit hem (L)
Vill bara säga  Tack för all hjälp och för att ni finns. Ni är guld värda Kramar från

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-