Hälsning från Tiger

När jag var i skogen och skulle hugga julgran stannade jag till hos Tiger och hans husse och lämnade en liten julklapp till Tiger. Och jag är helt säker på att han känner igen mig när jag kommer, han får en speciell blick i ögonen och blir full av bus och gosar och pratar.Han följde med mig ut i snön en stund och visade runt mig på gården, här har vi just tittat på vedboden det märks att Tiger trivs det bara lyser om honom.

En riktigt God Jul öskar jag er alla / hälsningar Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-