Sorg i mitt hjärta

Det är med stor sorg och saknad som jag skriver dessa rader, i fredags så blev min kära hund och medarbetare Molly akut sjuk, och avled kort därefter. Hela familjen han samlas och Molly låg i mellan oss och viftade på svansen in i det sista, alltid lika glad och positiv. Det blir mycket tungt att gå till jobbet i morgon utan min kära Molly. Hon har gjort många katter hundvana, med sitt lugn och alltid lika kloka agerande./ Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-