Katten Tiger

Jag tänkte börja mina första rader, med att skriva om katten Tiger som är välbekant med många människor i Kalmar. Tiger har levt i många år i backen bakom vår minneslund på Skälbygård, där många människor har matat Tiger och byggt små hus och vindskydd till honom. En dag uppstäcktes han illa skadad, så jag gick ner och hämtade honom, det visade sig att han troligtvis hade blivit biten av en katt i bogen, och fått en kraftig inflammation, när han låg nersövd upptäcktes att han hade rejäla bet i buken av ett större djur, kanske räv eller hund. Tiger som är en riktig charmknutte återhämtade sig snabbt, och till alla som undrar och hälsat på Tiger under tiden hos oss, kan jag berätta att Tiger har flyttat. Han bor nu på en liten gård med sin husse som är hemma hela dagarna, mitt ute i skogen med stora hagar runt omkring.

Tiger har äntligen kommit hem :) / Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Vill du bli katthjälpare ??:  ”Gud va fint jobb ni gör med djurhemmet! <3 / Lisa”

  • Sofia Sjölin » Nyhet! swish funka :  ”Istället för en morsdagspresent till min finaste mamma, så skänker jag en liten ..”

  • Ronny Fasth » Snälla kattvänner:  ”Hej. jag skall plantera blommor i min trädgård, har sett att Kattmynta är en fi..”

  • Marie Wieslander » Nyhet! swish funka :  ”Ni behövs och gör ett grymt arbete ”

  • Martin » Nyhet! swish funka :  ”Superbra :) Ska direkt swisha iväg en gåva. Tack för allt bra ni gör.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-